kenapa perlu ada bio kalau kite dah ada chemistry | Manchester is red ! | Paid Rt and Paid review off. @aimanmazlii ♥️#GGMU
  • RT: Jam raya belum beli? Peminat G-SHOCK tapi tak tahu nak cari jam lelawa kat mana? Ini lah jawapannya 👇👇👇 RM40, RM40, RM40 S…

  • RT: KULIT KUSAM DAN KERING⁉️ Guna je , makin Glowing 😍 https://t.co/L1K1t5BA9Z

  • RT: HARGA PROMOSI GILA GILA! Kalau ragu2 nak tambah followers instagram sekarang, anda memang rugi! Tengah MURAH GILA ni. W…

  • RT: Siapa lahir tahun 90an mesti kenal diorang ni kan https://t.co/3MEXM7m9BQ

  • RT: ✨Menangis makcikk bawang x sempt grab ✨Yela BELI 1 FREE 1 😱 ✨Kalau x nak senasib dgn mkcik bwg ws kami 👇🏼 💓https://t.…

  • RT: Nak unlock filter vscocam?😍 Tapi tak tahu kat mana?🤔 Saya boleh unlock filter dalam keadaan segera. Jangan risau, cuma b…

  • RT: Aku jeles dengan orang yg gigi dia kemas tersusun rapi ni. I mean masa kecik kau tak nakal ke weh , aku gigi barai sebab masa…

  • RT: Bosannya jadi single ni. maju lu sini jodoh

  • RT: PROMO PRINT POLAROID 20 pcs =RM 10 20 pcs =RM 10 20 pcs =RM 10 WS kami segera, tekan link di bawah untuk mendapatkn harga m…

  • RT: Ada kawan rapat berlainan jantina ni kalau salah seorang tu dah jatuh hati susah nak undo balik 🙂

  • RT: Honestly I care, I do care a lot more than you think but silence is much better.

  • RT: Nak perhatian tapi tulah, hodoh.

  • RT: They say home is where the heart is But my heart is wild and free So am I homeless? Or just heartless? Did I start this? Did…

  • RT: Kenapa segelintir lelaki bernafsu dengan perempuan bertudung eh Tak faham. Bila kita dah tutup semua pun, still segel…

  • RT: mula2 kau rasa macam dihargai bila dapat layanan yang macam gitu. tapi. orang lain pun dia layan sama macam mana kau da…

  • RT: Menangis semua makcik bawang kalau terlepas Ramadan sales ni. Iyela beli 1 pair dapat free 1 pair, kalau kamu nak boleh what…

  • RT: when times get hard, are you going to let those thoughts in your head take over?

  • RT: PROMO PRINT POLAROID 20 pcs =RM 10 20 pcs =RM 10 20 pcs =RM 10 Ws kami segera, tekan link di bawah untuk mendapatkn harga m…

  • RT: Wanita cantik takkan pernah habis, kau dapat yang paling cantik pun, mesti ada lagi cantik. Setia tu penting.

  • RT: Sales kembali mengganas 💣 Cuba check diri kakak2, siapa yg ada masalah muka berminyak, parut jerawat yg hitam2 tu liang…