@sethlawrence_ @crackynabilahz sweet

@sethlawrence_ @crackynabilahz sweet

  • 1h

    RT: punya banyak kes ko nih tp still berlagak mcm baik kan? Kalau diri tu ada sifat mcm Buaya, bangk…

  • 1h

    RT: hahaha…ckp pong pang sane sini org lain jahat. mmg dasar penyangak dan mmg layak kne POCA la kal…

  • 1h

    RT: Ingat!! KARMA tu ttp ada. Cpt atau lambat jerk!! Bukti smua nih dah ade. mohon…

  • 1h

    RT: Aik?? Selalu bukan main puji diri melambung-lambung. dah buka mata beb!! Malaysia Ba…

  • 2h

    RT: xpyh nk percaya sgt kat Jebon sekor nih..membongak je keje nk memBELIT orang untuk kepenti…

  • 2h

    RT: Hang ni asyik naik turun mahkamah jer…kalau org tu betol2 BAIK la kan , xdenye klu…

  • 2h

    RT: sah dah memang die nih kaki pembelit dan kaki spin dowh!! Dasar penyangak. Sila baca…

  • 2h

    RT: KARMA waiting for U....don't forget this ya!! https://t.co/dHmN4JYFQH

  • 2h

    RT: Aiyoo...yoooo...apa sudah jadi Anney?? Satu saja pesanan sy, nnt klau kat "DALAM".…

  • 18h

    RT: Well, buat baik dibalas baik, buat jahat dibalas jahat.. apapun aku percaya sistem perundangan di negara…